Anvendelse af bamix

Hastighed
Som regel skal du altid bruge hastighedsindstilling 2, især når det drejer sig om hårde typer fødevarer og store mængder. Brug hastighedsindstilling 1, hvis væsken ikke helt dækker beskyttelseshovedet (med de fire ben), og brug også denne hastighedsindstilling til mad, der skal være let og luftig, såsom flødeskum, frugtskum osv.


Optrækning
Lad bamix® stå på et par sekunder på bunden af skålen. Hold den derefter på skrå, og træk den langsomt op langs siden af kanden. Når ingredienserne ikke længere følger med op, skal du føre bamix® mod bunden igen, og gentage processen, indtil ingredienserne har den ønskede stivhed.


Rotering
Roter let i håndleddet, og træk bamix® lidt op og ned (uden at trykke hårdt) imens. Hvor fin konsistensen bliver, afhænger af hvor længe du bruger stavblenderen.

Tip: Dæk beholderens åbning med hånden for at undgå sprøjt.


Væske
Når du bruger bamix® til væsker, skal du huske at komme stavblenderen ned i væsken, før du tænder den.

keyboard_arrow_up
Loading...