Vedligeholdelse

Har du spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte din lokale bamix®-forhandler. De vil kunne besvare dine spørgsmål, give dig information om bamix® og oplyse, hvor du kan købe reservedele og tilbehør samt få udskiftet eller foretaget reparationer: Der er bamix®-forhandlere over hele verden.


Hvordan fjerner jeg misfarvning forårsaget af fødevarer fra plastdelene?

Alt efter hvilken fødevare, der forårsagede misfarvningen, kan den fjernes ved hjælp af citronsaft eller vegetabilsk olie (et par dråber på en klud) eller ved vask i opvaskemaskine. Det er vigtigt at rengøre alle dele efter brug.


Hvordan rengøres bamix® korrekt?

Straks efter brug:

  1. Dyb den nederste del i en beholder med rent vand, og start stavblenderen med hastighedsindstilling 2. Fjern eventuelle madrester med et stykke køkkenrulle, og tør blenderen. Sørg for, at knappen ikke bliver våd.
  2. Hold den under vandhanen, og rengør med rindende vand. Fjern eventuelle madrester med en klud, og tør den.
  3. Brug varmt vand, da det giver det bedste resultat.

Hvordan lagrer du bamix® riktig?

Avhengig av maten som forårsaket en slik misfarging, kan det gjøres ved bruk av sitronsaft eller vegetabilsk olje (noen dråper på en klut) eller ved å vaske opp i oppvaskmaskin. Det er viktig å rengjøre alle delene etter bruk.


Hvordan undgår man ridser i køkkengrej?

Sørg for, at knive og skiver er monteret korrekt. Hvis ikke, er der risiko for, at de når højere op end beskyttelseshovedet og ridser køkkengrejets bund. Undgå at trykke ned og/eller bevæge bamix® på bunde og sider i pander og gryder. Følsomme belægninger beskadiges let..


Hvilken type køkkengrej kan bamix® anvendes i?

Bamix® kan bruges i det meste køkkengrej. Du skal bare sørge for, at bamix® knive og skiver er korrekt monteres, så de ikke ridser bunden. Hvis du bruger blenderskiven eller piskeskiven, bør du vælge høje, smalle beholdere.


Hvad gør man, hvis drivakslen ikke længere roterer?

Hvis du ikke har brugt apparatet i et stykke tid, kan drivakslen sætte sig fast på grund af små madrester, der er blevet hårde og nu stopper underakslen. Placer blenderens nederste del i en kande med varmt vand i 5 til 10 minutter, og tænd derefter apparatet. Generelt vil det få blenderen til at fungere igen. Hvis det ikke hjælper, kan du forsigtigt prøve at løsne akslen med en tang.


Hvilke dele tåler opvaskemaskine?

Beholderne, vægbeslaget, standeren, skålen og skiven til SliceSy.
Bemærk: Alle dele af bamix® er designet til at sikre nem rengøring.

keyboard_arrow_up
Loading...